Hau hau : komedia w 4 aktach Hodges'a i Percywal'a. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Program przedstawienia z 1947 r. Teatr Aktorów Woj. Gdańskiego. Reżyseria: Aleksander Gąssowski, oprawa sceniczna: Władysław Królikiewicz.
Keywords: Teatry -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Teatr; Gdynia (woj. pomorskie); Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.