Ex Musicis Réthy Zoltan - Ott, Herbert (1915-1987).; Réthy, Zoltan ([S. l., 1965)
Przedstawia chłopca grającego na akordeonie, u dołu napis: Ex Musicis Réthy Zoltan. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie nazwisko aut., data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 20 w