[Afisz teatralny] Janusz Makarczyk - Wielka gra : komedia w 3 aktach / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1954)
Afisz teatralny informujący o premierze 6.03.1954 r. Teatr Dramatyczny w Gdyni Pl. Grunwaldzki 1. Reżyseria: Jerzy Zegalski, scenografia: Marian Kołodziej.