[Afisz teatralny] Karol Dickens - Świerszcz za kominem / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1962)
Afisz informujący o premierze w czerwcu 1962 r. z okazji 150 rocznicy urodzin Karola Dickensa. Inscenizacja i reżyseria Maria Billiżanka, scenografia Jerzy Szeski.