[Afisz teatralny] Karol Dickens - Świerszcz za kominem - Teatr Rozmaitości (Kraków). (Kraków : [wydawca nieznany], 1962)
Afisz informujący o premierze w czerwcu 1962 r. z okazji 150 rocznicy urodzin Karola Dickensa. Inscenizacja i reżyseria Maria Billiżanka, scenografia Jerzy Szeski.
Keywords: Teatry -- Polska -- Kraków -- 1945-1970.; Afisze -- 1945-1990.