XVIII Tutpollanda Esperanto Kongreso : Sopot 24-26-IV-1973. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1973)
Plakat kongresu Esperanto, Sopot 1973; na plakacie: zielona gwiazda na biało-niebieskim tle.
Nazwisko autora na prawej, górnej krawędzi Skiba (?).
Keywords: Esperanto (język sztuczny) -- Polska -- Sopot -- druki ulotne; Plakaty -- 1945-1990.