[Afisz teatralny. Incipit:] Dnia 15 kwietnia 1948 r. ... dana będzie prapremiera komedii francuskiej w 3-ch aktach Trzech synów i córka Rogera Ferdinanda ... / Teatr Kameralny "Wybrzeże" w Sopocie. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz teatralny informujący o prapremierze. Inscenizacja i reżyseria: Iwo Gall.