[Afisz teatralny. Incipit:] Dnia 15 kwietnia 1948 r. ... dana będzie prapremiera komedii francuskiej w 3-ch aktach Trzech synów i córka Rogera Ferdinanda ... - Miejski Teatr "Wybrzeże" (Gdynia). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz teatralny informujący o prapremierze. Inscenizacja i reżyseria: Iwo Gall.
Keywords: Miejski Teatr "Wybrzeże" (Gdynia) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.