[XI Mistrzostwa Europy w Tenisie] / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia Wojciecha Fibaka na kortach tenisowych w Sopocie, 1979 r.