[Afisz. Incipit] Służąc w Wojsku Polskim, żołnierz spełnia swój pierwszy obowiązek ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Sztrajfa z hasłem propagandowym.
Keywords: Propaganda -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.