Dyrekcja Muzeum Zamkowego w Malborku ma zaszczyt zaprosić na otwarcie wystawy VI Międzynarodowego Biennale Exlibrisu Współczenego / Muzeum Zamkowe w Malborku. (s.n.], 1973)
Zaproszenie na pokaz, który miał miejsce na Zamku Średnim 02.06.1973 r.