Dyrekcja Muzeum Zamkowego w Malborku ma zaszczyt zaprosić na otwarcie wystawy VI Międzynarodowego Biennale Exlibrisu Współczenego - Muzeum Zamkowe (Malbork). ([S.l. : s.n.], 1973)
Zaproszenie na pokaz, który miał miejsce na Zamku Średnim 02.06.1973 r.
Keywords: Muzeum Zamkowe (Malbork) -- druki ulotne