Wiktoria i jej huzar - Paul Abraham / Teatr Muzyczny w Łodzi ; projekt H. Łukasik. - Łukasik, Honorata (Teatr Muzyczny, 1998)
Plakat przedstawienia z 1998 r. w reżyserii Bogusławy Czosnowskiej. Na plakacie portret młodej kobiety.