Wiktoria i jej huzar - Paul Abraham - Łukasik, Honorata; Teatr Muzyczny (Łódź). (Łódź : Teatr Muzyczny, 1998)
Plakat przedstawienia z 1998 r. w reżyserii Bogusławy Czosnowskiej. Na plakacie portret młodej kobiety.
Keywords: Czosnowska, Bogusława -- (1926-2021) -- druki ulotne; Teatr Muzyczny (Łódź) -- plakaty; Plakaty -- 1970-2000.