Niebiesko-Czarni : koncert zespołów mocnego uderzenia. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o koncercie zespołu Niebiesko-czarni i Krakowski szwagry.
Keywords: Niebiesko-Czarni.; Grupy muzyczne -- Polska -- 1945-1970.