Staw w Parku w Oliwie. (Gdańsk, 1947)
Przedstawia staw w Parku Oliwskim w Gdańsku, 1947 r.
Tytuł pod zdjęciem odręcznie.
Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Park Oliwski im. Adama Mickiewicza (Gdańsk); Zbiorniki wodne; Gdańsk (woj. pomorskie); Oliwa (Gdańsk ; część miasta)