Samuel Luther Geret aus Thorn in Preussen / T. Chambars. - Chambers, Thomas (1724-1789) (1755)
Przedstawia portret w półpostaci Samuela Lutera Gereta (1730-1797) toruńskiego polityka, rajcy i burmistrza, w obramieniu architektonicznym z inskrypcją fundacyjną i herbem.