Pieśni insurekcji kościuszkowskiej i konfederacji barskiej / Muzeum Archidiecezji Warszawskiej, Filharmonia imienia Romualda Traugutta ; [Tadeusz Kaczyński]. - Kaczyński, Tadeusz (1932-1999) (s.n.], 1986)
Druk z programem koncertu.