Gdańsk 1945 Gdańsk niemiecki / Jan Bułhak. - Bułhak, Jan (1876-1950) (1945)
Przedstawia ruiny kamienicy przy ul. św. Ducha 96, zachowany niemiecki szyld sklepu z materiałami papierniczymi Woywod & Co., 1945 r.