[Afisz teatralny. Incipit] Seans: komedia w 3 akatch Noela Cowarda / Państwowy Teatr Wybrzeże. (Państwowy Teatr Wybrzeże, 1949)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu 28.03.1949 r. Reżyseria: Stefan Wroncki.