Ex-Libris F. Vodička - Doležal, Antonín (1900-1968).; Vodička, F. ([Plzeń], 1930)
W ozdobnej ramie otwarta książka leżąca w otwartym oknie, przez które widać drzewa i wzgórze z zamkiem, u góry w zębatym kole szywnica introligatorska. U dołu napis: Ex-Libris F. Vodička. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem aut. i miejscem wyd.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 1900-1945.