Weihnachts-Konzert : veranstaltet vom Vorstande der Gemeinde-Diakonie zum Besten der Armen- und Krankenpflege. (s.n.], 1910)
Program wieczoru artystycznego wraz z tekstem pieśni, który miał miejsce w kościele luterańskim w Danzig-Langfuhr (Gdańsku-Wrzeszczu) 18 grudnia 1910 r.