Weihnachts-Konzert : veranstaltet vom Vorstande der Gemeinde-Diakonie zum Besten der Armen- und Krankenpflege. ([Danzig : s.n.], 1910)
Program wieczoru artystycznego wraz z tekstem pieśni, który miał miejsce w kościele luterańskim w Danzig-Langfuhr (Gdańsku-Wrzeszczu) 18 grudnia 1910 r.
Miejsce wyd. na podst. treści.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła; Pieśni niemieckie -- 1870-1914 -- teksty