Ex Bibliotheca Walter Sturminger / [O. Feil]. - Feil, Otto (1894-1985) (1959)
Przedstawia na pierwszym planie dwóch jeźdźców i obóz wojskowy, w głębi otoczony murami Wiedeń. U góry tarcza z herbem miasta i na szarfie napis: Ex Bibliotheca, u dołu: Walter Sturminger. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.