Ex Bibliotheca Walter Sturminger - Feil, Otto (1894-1985).; Sturminger, Walter (1899-1973). ([S.l., 1959)
Przedstawia na pierwszym planie dwóch jeźdźców i obóz wojskowy, w głębi otoczony murami Wiedeń. U góry tarcza z herbem miasta i na szarfie napis: Ex Bibliotheca, u dołu: Walter Sturminger. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Nazwisko aut. ołówkiem na odwrocie. Data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 1945-1990.