Ex Libris Paul Bachmann C. Streller. - Streller, Carl (1889-1967) (1895)
Przedstawia owiniętą rozwianą tkaniną postać kobiecą, stojącą na skrzypcach. U dołu napis: Ex Libris Paul Bachmann. Przy skrzypcach sygn. aut. C. Streller.