Ex Libris Paul Bachmann - Streller, Carl (1889-1967).; Bachmann, Paul. ([S.l., 1895)
Przedstawia owiniętą rozwianą tkaniną postać kobiecą, stojącą na skrzypcach. U dołu napis: Ex Libris Paul Bachmann. Przy skrzypcach sygn. aut. C. Streller.