Akademia prawa jazdy kierownictwo produkcji: Rafał Matuszak, Krzysztof Giżycki. - Matuszak, Rafał; Giżycki, Krzysztof (WINFOR, 2007)
Symulator nauki jazdy, testy (kat. A i B), manewry na placu (kat. A i B), egzamin praktyczny (kat. A i B), kodeks drogowy, rozporządzenia wykonawcze.