Ulica Jaśkowa Dolina - fragment - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia kamienicę przy skrzyżowaniu ul. W. Pniewskiego i ul. Jaśkowa Dolina w Gdańsku, 1987 r.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie ręką fotografa.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945- -- fotografie