Z syreną pod rękę - Państwowa Organizacja Imprez Artystycznych "Artos". Oddział (Gdańsk). (Gdańsk : [s.n.], 1950)
Afisz inf. o przedstawieniu w kwietniu 1950.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- życie artystyczne