Internet i rzeczywistość wirtualna : szanse i zagrożenia dla kultury / Stanisław Budzik. - Budzik, Stanisław (1952- ).
1. Krótka historia Internetu. 2. Co to jest rzeczywistość wirtualna? 3. Rola nowych mediów w "globalnym mieście".