Ex : Libris : K. E. L. W. AF. - Foelkersam, Armin von (1861-1917) (1899)
W ramce zwieńczonej koroną, na tle stylizowanych liści ułożonych w rzędy, herb właściciela. Wokoło litery K. E. L. W., u dołu napis: Ex : Libris:. Sygn. aut.w obrębie kompoz.