Towarzystwo śpiewacze "Lutnia" urządza uroczysty koncert-akademię ku uczczeniu 76 rocznicy zgonu "Moniuszki". (Malbork : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o koncercie.
Keywords: Moniuszko, Stanisław -- (1819-1872) -- rocznice; Życie muzyczne -- Polska -- Malbork -- 1945-1990.; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne