[Afisz teatralny] Harriet Beecher Stowe - Chata wuja Toma : Sztuka w 3 aktach (16 obrazach) / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1961)
Afisz informujący o premierze w kwietniu 1961 r. Inscenizacja M. Billiżanka i T. Śliwiak, reżyseria Maria Billiżanka, scenografia Jerzy Jeleński, choreografia Wanda Szczuka.