[Afisz teatralny. Incipit:] Bohdan Pepłowski - Wyrok : sztuka w 3-ch aktach - Teatr Dramatyczny Marynarki Wojennej (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz przedstawienia w sezonie 1946/47.
U góry pośrodku afisza logo Teatru Dramatycznego Domu Marynarki Wojennej.
Keywords: Teatr Dramatyczny Marynarki Wojennej -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.