[Afisz. Incipit] Miejski Komitet Opieki Społecznej w Sopocie urządza w dniu 18 lutego ... tradycyjnego śledzia w salach "Grand Hotelu" ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie w Grand Hotelu w Sopocie.