Ratusz Gł[ówny]. Dolny wieniec konstrukcji stalowej wieży [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1950)
Przedstawia dolny wieniec konstrukcji stalowej wieży Ratusza Głównego Miasta w 1950 r.