[Ulotka. Incipit] Die Vereinigung der Freunde des humanistischen Gymnasiums in Danzig lädt ein zu einem Bunten Abend ... ([wydawca nieznany], 1931)
Ulotka-zaproszenie na spotkanie 26 lutego w Audytorium Politechniki Gdańskiej.