Wyzwania dla wprowadzenia regionalnego reżimu kontroli small arms and light weapons w Azji Południowo-Wschodniej / Michał Rekowski. - Rekowski, Michał
Definicje i zjawisko nielegalnego rozprzestrzeniania small arms and light weapons, próby stworzenia międzynarodowego reżimu kontroli SALW w ramach Organizacji Narodów Zjednoczonych, kwestia zwalczania nielegalnego handlu SALW na formu Stowarzyszenia Narodów Azji Południowo-Wschodniej, wyzwania dla regionalnej kontroli obrotu SALW w Azji Południowo-Wschodniej.