Żuraw - widok od strony Motławy - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia Żuraw w Gdańsku, widok od strony Motławy, 1978 rok.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie ręką fotografa.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Żuraw Wielki (Gdańsk, Polska ; brama) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie