[Ulotka. Incipit] Empfang des Senats der Freien Stadt Danzig im Artushof am 30. Juli 1927 aus Anlaß des XIX. Esperanto-Weltkongresses = Akcepto de la Senato de l' libera urbo Danzig en la "Artushof" la 30 an de Julio 27 okaze de la XIX a Universala Kongreso de Esperanto. ([wydawca nieznany], 1927)
Ulotka z programem koncertu w Dworze Artusa z okazji Światowego Kongresu Esperanto w Gdańsku w 1927 r.