[Afisz. Incipit] Dnia 28 czerwca 1946 r. ... odbędzie się produkcja uczniowska ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o koncercie uczniów Miejskiej Szkoły Muzycznej w Gdyni w Sali Koncertowej Szkoły.