[Pustelnik] - Norblin de la Gourdaine, Jean-Pierre (1745-1830). ([Polska], 1780)
Przedstawia pustelnika klęczącego na ziemi przy krzakach i murze i wznoszącego ręce ku niebu.
Tytuł wg cytowanej bibliografii.
Miejsce powstania na podstawie daty powstania i działalności autora.
W prawym górnym rogu, na oryginale płyty sygnatura i data powstania: N. 1780.
Jana Piotra Norblina prace rytownicze / Przecław Smolik. - Łódź 1934
Keywords: Grafika -- Polska -- 18 w