[Russische Gefangene auf dem Hof der Trainkaserne Langfuhr] (s.n., 1914)
Przedstawia wprowadzenie przez wojska pruskie kolumny jeńców rosyjskich do koszar we Wrzeszczu, na pierwszym planie żołnierz z rowerem.