Wychowanie do refleksyjnej wspólnoty / Hanna Krauze-Sikorska. - Krauze-Sikorska, Hanna
Zakres i treść: dziecko w świecie, czyli o drodze "ku sobie" i "ku innym", znaczenie transpozycji obrazu JA dziecka na nowe sytuacje społeczne, wychowanie do syntonii z innymi.