[Afisz. Incipit] Dnia 17-go listopada 1947 r. zostanie otwarta ... 2-letnia Średnia Szkoła Mechaniki Rolnej w Kwidzyniu ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem nauki przedmiotów zawodowych i ogólnokształcących.