Exlibris Vladimir Sonz 2008 / O. Samosûk. - Samosûk, Olga (1958- ). ([wydawca nieznany], 2008)
Przedstawia na tle kwadratowych kafli antyczną grecką scenę: trzech mężczyzn, jeden stoi, drugi gra na flecie, a trzeci gra na lirze. Napis z prawej strony: Exlibris, u dołu: Vladimir Sonz 2008. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki, niżej dwa ślepe wyciski, jeden prostokątny z pięcioma kółkami i napisem: Olimpik Games Chin 2008; drugi okrągły.