[Afisz. Incipit] Wojewódzka Agencja Imprez Artystycznych w Gdańsku prezentuje program estradowy Florczak i Malinowski czyli "Nie marnujmy ani chwili" ... ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o wydarzeniu, które miało miejsce w Operze Bałtyckiej w Gdańsku-Wrzeszczu 13 i 20 lutego 1967 r.