[Afisz. Incipit] Wojewódzka Agencja Imprez Artystycznych w Gdańsku prezentuje program estradowy Florczak i Malinowski czyli "Nie marnujmy ani chwili" ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o wydarzeniu, które miało miejsce w Operze Bałtyckiej w Gdańsku-Wrzeszczu 13 i 20 lutego 1967 r.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.