Ex Libris Dr. Vera Vilmar W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1984)
Przedstawia kwiaty chabrów ułożone w okrąg. U góry z prawej strony napis: Ex Libris Dr. Vera Vilmar. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.